Regn och rusk.

Ja då trodde och hoppades man på värme och sommar men det man fick idag var enbart kyla och ösregn. Har faktiskt vart ganska duktig och golfat lite på här den senaste veckan, känns skönt att komma igång med. Sen så försöker man väl även hålla igång med styrketräningen såhär inför sommaren. I helgen så var det ju iaf så helt underbart vårväder, lördagen spenderades tillsammans med Tranfeldt på diverse olika golfbanor i hopp om att hitta någon värd att lägga lite pengar på för att kunna spela. Men alla banor här nere verkar ju ha mer eller mindre kassa övningsområden, känns ju lite trist.
I söndags så hade jag och Sara en helt underbart trevlig dag tillsammans. Först så vaknade vi till liv och gick ut på en lång promenad i värmen, sen roade vi oss med lite magövningar i hemmet före lunch :) Efter maten åkte vi in till stan och gick runt riktigt länge där i värmen genom gamla stan och, ja i stort sett hela staden.. Avslutade vistelsen i city med bio, kollade på 300 och det var då en riktigt grym film. Älskar såna hjältefilmer :) Sen tog vi en lång promenad från bion nedför Sveavägen, vände upp på odengatan och tog sen valhallavägen ända till karlaplan innan vi tog t banan hemåt.

Tack för en underbar helg älskling :)

Imorgon så blir det gym med Törnblom och sen så ska det bakas pizza i sorkhemmet.

Sara sara hej hej älskar dej :)

Dåligt skrivande.

Ja som vi insett är dagligt skrivande allt för jobbigt för vissa :)
I måndags var man tillbaka i sthlm och på fotboll. Vart en tuff start på svenskan med torsk mot Kalmar med 0-1, men det hinner vi ta igen! Nu har jag iaf tränat en par dagar och solen börjar komma tillbaka så det känns skönt.
Tror att tranan ska komma ner i helgen så då ska vi nog ut och försöka lira någon av banorna i närområdet.
På lördag så ska jag och Sara också ha en myskväll med god mat och kanske lite vin också. Sen har vi väl försökt att planera in ett biobesök på söndag, hejja :)

Nu ska jag nog göra min älskling sällskap i duschen kanske och sen ner i sängen!

Hej och godkväll!

Bollnäspåsk.

Nu är det påsk och vi befinner oss i Järvsö just nu. Inväntar tåget för att frakta oss till bollnäs och morfars 70-årsmiddag. Igår så larmade klockan 04oo och då var man ju piggheten själv. . . Snoozade lite omedvetet till halv 5 och sen upp för att åka och angla. Jag och min käre far var upp till stugan på långfredagsangling. Det var en jävla blåsig angling det minsann, har en makalös träningsvärk i ljumskarna idag på grund av den blanka isen och dom mångasprångmarscherna mot donen längst ut. Vi fick två gäddor bara men i djupa så får väl det räknas som halvgodkänt :) Den största vägde tre kg.
Efter anglingen åkte jag upp till Sara i Järvsö där vi åt pärgröt med fläsk, mycket fin middag :) Sen upp på berget på afterskin där vi drack några öl och kikade på Engmans Kapell. Det var trevligt men det är ju synd och skam att man numera kan dricka tre öl och sedan är man full, herregud. Sen åkte vi tillbaka ner till Leif och Maj-Gun och fikade lite och tittade på tv. Sen vart det en tidig kväll med sömn.

Ikväll så ska vi nog åka till Per och Frida och festa lite tror jag, om det nu inte vart någon annanstans men det är väl sånt som märks. Annars skulle jag ju kunna briljera på både Buzz och Singstar, jag känner att singstar passar sig utmärkt för min vackra barrytonstämma! :D

Imorgon kväll hemfärd för mej till sthlm och på måndag premiär hemma mot Kalmar.

Allmänna idrottsklubben AIK, vi är överallt men det är inte ni för ni är Djurgårdsjävlar...  ;D

En heldag minsann.

Ja idag har vi vart sysselsatta jag och älsklingen. Först gick vi en bit ut på ön ner mot vattnet och satt där i solen och tittade på båtar och läste, det var väldigt väldigt skönt :)
Sen gick vi hem och käkade och snabbt ombyte och vidare till golfbanan så jag fick slå några bollar. Var riktigt trevligt att komma utomhus och slå för första gången i år.
Vi hade en riktigt mysig och härlig dag tillsammans jag och hjärtat :)

Ikväll så har vi ätit korvstroganoff och sedan legat framför tvn och och slöat tillsammans med popcorn, morötter och dip :)

Snart äre påsk också! Ser väldigt mycket fram mot påskmat och bollnäsvistelse. Hoppas bara på fint väder på fredagen så vi kan komma ut på sista isen uppe vid stugan och angla lite.

Nu blire sängen!


                                                          Älskar dej Sara! :)

Sol sol sol..

Har precis käkat frukost och nu ska vi försöka få på oss lite kläder och komma ut ett tag. Ska bli väldigt skönt i det här vackra vårvädret.
Igår så vaknade jag strax före kl sex och stack iväg och fiskade en vända. Fick två gäddor innan rullen strejkade så jag fick sticka hem. Var skönt att vara hemma redan kl nio för att somna om igen :)
Sen hann jag med att städa,handla och träna med igår. Var en riktigt produktiv dag  minsann.

Nu blir det duschen.

Hejja hejja