Humahumahum..

Hualigen så mycket det har vart att göra på senaste. Massor av jobb minsann, och dessutom ska man försöka hinna med att träna och att vara en bra och sällskaplig pojkvän också. Tur att jag har en sån bra liten tös som står ut med mej :)

Näe, ska väl ta och försöka göra mej i ordning för sängen och krypa ne med älsklingen jag med. Måste ju upp i tid till jobbet imorgon.

Natti natti...

Humahumahum..

Hualigen så mycket det har vart att göra på senaste. Massor av jobb minsann, och dessutom ska man försöka hinna med att träna och att vara en bra och sällskaplig pojkvän också. Tur att jag har en sån bra liten tös som står ut med mej :)

Näe, ska väl ta och försöka göra mej i ordning för sängen och krypa ne med älsklingen jag med. Måste ju upp i tid till jobbet imorgon.

Natti natti...

Ikealiv..

Sitter här nyduschad och ska iväg på Ikea. Vi ska köpa oss en byrå till sovrummet, vår har kollapsat lite.
Igår så var jag in till city och umgicks med Tranfeldt lite, käkade och gick runt i affärer lite. Sen tog jag en fika med älsklingen och sen så åkte vi hem och hyrde två filmer, Offside och Green Street Hooligans. Vi hade redan sett Green Street men den är ju så jävla bra så vi var tvungna att se den igen :)

Usch, har lite ont i magen efter godis och chips igår, inte bra inte bra. Men jag är lycklig ändå, haha.

Nu måste jag piffa till mej lite..

Schalom!

Svettig och kaffedrickande..

Intensive morning. Har redan hunnit med en morgonpromenad till Brevik och hämtat protein och även intagit en rejäl frukost innehållande gårdagens pizzarester, tre ägg, protein och två rejäla koppar kaffe. Nu håller jag på att försöka klä på mej så jag kan åka och köra lite tunga ben.
Sen blir det fika med tranan inne i city och ikväll så ska nog jag och Sara gå och kika nån bio tror jag.
Skönt idag med ledighet iaf, mmm....

Ännu mera slit och en pizza.

Fortsatte där gårdagen slutade imorse. Var massa att göra på jobbet så det har vart en himla stress hela dagen. Efter arbetet så drog jag mej iväg till gymet och körde ett pass, gick riktigt bra idag. Sen hem och gjorde pizzadeg, inväntade min älskling som kom från jobbet och så garnerade vi pizzan lite och sen vart det gourmetmiddag minsann :) Har kollat på lets dance och på nya humorserien "Hjälp".. Den verkar förjävla bra! =)
Nu blir det sängen så man orkar upp och träna imorgon i skaplig tid.
Ska nog försöka kramas lite med Sara först :) 

En helfvetisk dag!

Började jobba tio över sju, stämplade ut 21.37... Det säger väl det mesta om vad för dag jag haft.
Är helt jäkla slut nu så det blir bara att stapla till sängen.

Ville bara skriva av min beklagan och självömkan lite innan jag lägger mej.
Imorgon måste jag också upp tidigt för att få lite ordning på jobbet.
Usch usch!!

Godnatt allez...

Tack så mycket älsklingen för att du kom med extra mat och sen hämtade upp mej när jag slutade! :)

Älskar dej Sara.

Morgonstund har guld i mun....

Men morgonpromenad är däremot kyligt som SATAN såna här morgnar. Uppe med tupp kl tjugo i sex för att ta mej en lugn och skön promenad till jobbet för att vakna lite. Tyvärr hade jag istappar frysta under snoken och mina genitalier var nere på temperatur minus tre i högberga så därifrån tjyvliftade jag med tåget...
Så kan det gå.
Nu ska jag trycka lite muggar(närmare bestämt 2500st) och hålla tummarna för att Sara lyckas somna om!

Puss på dej gumman min.

Nackont,hjärtklapp och lite blodpudding.

Nackontet och hjärtklappningen är från i söndags. Fick jäkla ont i nacken när jag körde ben men pressade mej igenom tre set med frontböjar ändå efter dom vanliga. När jag tillslut inte kunde vrida på huvudet utan att det kändes som att det skulle vridas av nacken så gav jag upp. Hmm, lite vader kan man ju ändå köra tänkte jag. Grattis, efter ett trappsteg vart det hjärtklappning som höll i sig i typ en kvart. Efter den halvtaskiga sista halvtimman beslutade jag att avbryta träningen. . .

Nåväl. Idag har jag tryckt visitkortsfodral och muggar och lite annat smått och gott. Efter jobbet åkte jag till Törnblom och ante för att lämna två stockar snus till ante, öppnade väskan när jag kom fram och vips... ingen snus. Glömde den på jobbet, bra jobbat Johan. Var förresten in på älsklingens jobb på vägen också, det var en fin liten butik hon jobbade i där mitt på kungsgatan :)
Johan hade minsann kockat till blodpudding och bacon som jag vart bjuden på när jag kom dit, inte alls helt fel då jag var väldigt hungrig. Ante var inte hemma, han var tydligen iväg och recondade nån bil som han lånat.

Nu är jag iaf hemma och kollar på Shark, mycket bra serie det!

Over n out...

Ny vecka nya mål.

Dagen har börjat bättre än gårdagen slutade. Gått bra på jobbet än så länge och har fått käka god spagetti och köttfärssås. Dags att återgå till tryckandet nu igen, idag är det måttband,termosar osv...
Sara borde väl vara på väg till jobbet hon också nu, tror att hon började kl 12 idag. 

Älskar dej gumman..


Slapp och slö.

Idag har vi varit väldigt lata båda två. Det vart en skön sovmorgon och sen så var jag upp och fixade frukost åt oss. Efter det har vi mestadels bara slöat i soffan. Jag hann med att stryka några plagg också, även matlagning har det blivit. Nu ska vi åka och träna, jag ska köra lite ben och biceps och Sara ska väl köra någon form av pass. Sen ska vi och storhandla på willys, det är alltid lika trevligt :)

Vi har minsann till slut fått en del snö här också, det var ett jävla busväder hela kvällen igår så nu är det någon decimeter tror jag. Hoppas den smälter bort snart, jag känner då ingen större glädje med snön här minsann. Vinter kan det få vara längre norrut!

Hej hej hallåååå..

Sjuk hund.

Ja, det är jag. Jag är sjuk. Eller har iaf vart sjuk idag. Mådde verkligen dåligt imorse, spykänslor och allmänt hängig. Ingen höjdare. Så jag har legat nedbäddad i soffan hela dagen medans min egna lilla top model har svansat omkring och diskat och städat osv. Nu är hon minsann inne i stan på äventyr, jag kunde ju inte följa. Kanske kan kompensera lite om jag har maten klar när hon kommer hem senare. Det blir fläskfilé! Är ju piggare nu så kanske går upp på ica och köper nåt till maten.

Ja, så får det bli.

Mmmm helg :)

Klar för dagen nu. Gymet kallar och sen hem och knåda till pizzadegen.
Grov av träning och fet av hempizza ska vi bli =)

Snart äre lördag igen...

Tvätt imorse så kom halv tio till jobbet. Här är det full fart, sitter och kör nån trefärgare på nå komplicerade måttband nu, ingen höjdare. Men snart äre helg iaf. Ska mysa med Sara hela helgen. Hon ska även iväg på nån fotografering imorgon eftermiddag. Ja hon är minsann en riktig top model! ;)

Koffein + protein = fart på tarmarna. 



Övertid för tvätt...

Håller just nu på att jobba över en par timmar för att jag kanske blir tvungen att tvätta imorgon bitti. 
Känns ju sådär men Sara blir nog nöjd med mej iaf :) Hoppas jag inte behöver tvätta. Skulle vara trevligare att få lite övertidstimmar istället för att byta ut morgonjobb mot tvätt...

Skitnödig och söndertränad.

Arbete har guld i mun... eller hur! Ont(träningsvärk) i ryggen som satan och har vart skitnödig till och från hela dan, trevligt...  Har iaf fått lite gjort. Kört bra många paraplyer och diverse andra småsaker. Jag har lyckan att slippa köra dom 20 000 pennor som chefen och översten just nu arbetar med, haha.

Ajdå, arbetsuppmanande rop hörs inifrån verkstan... Back to work!

Förresten håller jag på att sluta snusa. Tydligen har tandköttet fräts bort litegranna så nu ser man metallen på titankronorna där uppe i överkäken, grattis. Synd att snus är så gott och synd att jag har sopat i mej ett helt paket tuggummi idag.

Kämpa!

Ingen ände på glaseländet..

Fan känns som jag hållt på förevigt med dom här jävla glasen nu. Har väl typ 70 st kvar nu efter lunchen. 
Imorse vart det promenad till jobbet, eller iaf halvvägs :P Sen hoppade jag på tåget som just passerade i högberga. Men lite nyttigt iaf. Saras arbetskamrat vart sjuk igår så nu verkar det bli fulla dagar hela veckan, det är väl bra :)

Nu ska det tryckas klart glas och sen blir det nog pennor. 

Morgonens låt i ipoden, hmmm.. Cradle of Filth - Scorched Earth Erotica. Vart en jävla fart i benen av den!

Hemma till ris och promenad.

Jaja, efter 1900 glas fick man styra kosan hemåt. Mycket skönt att stapla innanför dörren. Håller just nu på att koka ris och så blire chili con carne. Sen så tar vi en promenad till Brevik och hämtar paket fryn gymgrossisten. Kommer känna mej som en mycket nyttig människa!

Hejja!

1300 and moving on..

1300 glas körda, det formligen sprutar ut glas ur maskinen! 
Nu har man dopat sig med en kopp kaffe och lite protein så nu är de bar  å åk... ;D

Hejja hejja.

Full fart..

Första koppen kaffe intagen och 300 snapsglas tryckta, hejja hejja mål mål mål.

Ont i magen efter alla gårdagens pannkakor. Provade törnbloms kaviar och rå lök på pannkakorna. Låter ju faktiskt horribelt men satan så gott det var. Mmmmmm.... :)
Han har förresten rakat aav sig håret, antar att han ser lika risig ut som han gjorde för massa år sedan då han var rakad, haha.

Back to business!

Trötthetsministeriet..

Jaja, så var man på jobbet igen. Trött som sju  och blöt om strumporna. En kopp kaffe så drar jag igång å trycker 2500 st shotsglas till Blue Moon Bar. Hallelujah!

Hemma igen

Ja nu har man vart hemma och hunnit med att jobba en dag också.
Gårdagen bestod väldigt mycket av vind. Blåste som satan på morgonen så anglingen ställde vi in, var skönt att sova fyra timmar längre men synd att det inte vart av.
Sen eftermiddagen och vår hemresa var då inte direkt nån höjdare.
Gick bra första biten, åkte utan problem till Tönnebro och där stannade vi och käkade.
Var väl inga problem att ta sig ner till Gävle heller, inte heller ner till Tierp... Men sen. Vilken misär!
Det blåste som satan. Vi såg väl ungefär två meter framför bilen på vissa ställen, det var inte särskilt trevligt. Tyckte hemskt synd om Sara som körde men hon gjorde det så bra så :)
Innan det var färdigt så hade vi trots allt passerat Uppsala och ju närmre Sthlm vi kom desto bättre vart vädret. Vi slamrade väl in vid en kvart över tio eller nåt sånt. Usch, man var helt stel i kroppen efter att ha suttit på helspänn i x antal mil, haha.

Bedrövelsen fortsatte då verkligen imorse. Glad i hågen vandrade jag ner till tåget, där nere möts man av synen av 50 pers som står på andra sidan vägen... Fanååålå, inställda tåg = ersättningsbuss = kommer aldrig! Väntade en timme där nere, till slut kom min kära Sara ner också då hon skulle på arbetet. Äääh, vi tog bilen istället. Sara skjutsade mej till jobbet och sen tog hon bussen in till Ropsten. Allt löste sig till slut där också. Att det även var katastrof på jobbet var väl nåt man bara kunde räkna med sen.

Efter jobbet åkte jag och tränade iaf, bänkade fyra 6or på 122,5 och sen vart det lite mer bröst och triceps, mage. Skönt med ett pass idag kände jag.

Nu på kvällen har Sara lagat pannkakor som åts väldigt glupskt, iaf av mej :)

Nu blire dusch och sen sängen.

Älskar dej Sara.

Natti!

Vilken heldag.

Just det, skulle bli en tidig sängning ikväll eftersom man var uppe halv sex. Visst, är väl rätt tidigt än men inte så tidigt som jag tänkt.

Morgonen började som sagt jävla tidigt idag, vi skulle ju nämligen med tåget till bollnäs kl 8. Så jag och Sara begav oss glada i hågen till centralen,fixade biljetter, drack lite kaffe osv. Hemresan flöt på rätt snabbt tyckte jag. Jag lästa aftonbladet å löste korsord typ tills vi var strax norr om Gävle. Sara, hmm.. ja Sara hon sov :)

Väl hemme mötte syster upp på stationen och sen gick vi en runda på stan innan vi stannade till på Roy´s och käkade. God mat och trevligt sällskap :) Sen åkte vi till höghammarhallen och kikade på KM i fotboll ett tag. Frida åkte hem och jag gjorde sällskap med bandyherrarna Spinnars och Ståhl. Umgicks med dom några timmar där på hallen och sen hem till mor och far.

Efter att ha vilat mej lite så åkte jag och pappa ner på bahco så jag fick köra ett litet benpass. Fyra 6or på 170kg, var väl ett rätt bra pass tycker jag. På hemvägen åkte vi in hos Fager och köpte mört inför morgondagens groteska gäddfiske! Det kommer dras såna gigantiska och glupska gäddor att dom med lätthet skulle kunna misstas för att vara av arten Aligator GAR! *Fiskar stora som as och lever(många av dom) i träskmarker i det stora landet långt i väst*. Blir en uppdatering av fisket imorgon efter vår angling.

Hemma igen pratade jag med älsklingen(saknar dej), och sen var det tänkt att jag skulle sova. Yeah right.. Fastnade framför tvn och kollade på greven av monte cristo och sen var det fiske med William på tv. Den där William är en jävla pajas i mina ögon, men bra fiske hade dom!

Nu har jag iaf duschat och får äntligen sova.

Sååå, gonatt då alla glada. Älskar dej Sara!

Tack för mej, hej!


Mmm ett sånt litet smarrigt stycke!

Hejja, äntligen är veckan äver. Idag var det ett stress på jobbet utöver det vanliga. Sjukt...
Som min vana trogen numera var jag uppe i hopp om att komma iväg på en promenad till jobbet, så blev inte fallet. Vart kvar hemma till runt halv åtta innan jag släpade mej ner till tåget.
Väl där så trycktes de en åttahundra grip clips eller dylikt och sen väl framme vid lunch ställ till pennor. 2000 st pennor att trycka, där var min eftermiddag gjord.
Vart iaf klar tillslut och då var det dags för nästa stop före hemresan, gymet.

Körde lite bröst och axlar. Några 4or på 130 i bänk och lite militärpress på 60 kg. Vart en del övningar till men inget som orkar skrivas. Känns skönt att komma igång igen med träningen igen efter juluppehållet iaf.

Sen fick jag äntligen åka hem. Jag storkockade ärtsoppa med fläsk tills Sara kom hem från jobbet, förjävvla gott och billigt käk de där :) Nu sista timmarna har jag mest legat som ett slakt i soffan efter gymvistelsen. Ska in i duschen med älsklingen nu och sen i säng. Åker nämligen till Bollnäs imorgon redan kl 8. Drygt att kliva upp sex typ på helgen men de får man väl ta.

Slakta en älg, trevlig helg!

Tvättmissen cont...

Jaja, så vart det med den tvätten... Inget!
Sara kom hem ganska sent från jobbet så vi skulle nog inte hinna tvätta och få tvätten torr. Vart det tvätt på måndag då istället tydligen. Psykiskt.

Nu sitter man och är lite tv-trött... Halvslumrat i soffan framför burken en stund. Bra kvällsnöje.

Älskar dej Sara.


Tvättmissen.

Kom man hem från arbetet då, där det till slut vart lite bättre ordning på saker och ting, och lagade sig lite käk. Inväntade vår tvättid och då slog det mej att jag glömt att ta nyckeln till tvättstugan av Sara... Great. Så nu väntar jag på att hon ska komma hem från jobbet så man får tvätta nån gång, om ingen snott tiden av oss nu då när vi inte är där. Skandalöst vilken glömskhet!

Jobbig dag...

Usch,sitter på jobbet å har rast nu. Mrett roande dag. Segt på jobbet och inte mycke funkar.
Men har iaf tvätten att längta hem till sen, då Sara inte är hemma menar jag.
Saknar dej älskling!

Usch en sån seg tisdag.

Idag var en tråkig,seg och jobbig dag.
På jobbet strulade det mesta, var ett jävla elände där. Sen handla,hem,laga lite mat och försöka städa lite. Inget gick nå vidare värst bra idag....
Vart viloläge i soffan istället och kollade på Tsunamin - efter vågen, eller vad nu den där miniserien hette. Rätt bra var den iaf, men verkligen hemskt det som hände där i Thailand och även alla andra länder den drabbade.

Nu är det dags att somna in känner jag då, uppstigning om drygt fem timmar.

Gonatt gonatt!

Kärlek i t-banan..

Kärlek i t-banan..

Hela mitt vackra inlägg om måndagen lyckades jag på nåt vis radera. Misär!
Orka skriva om skiten då....
Blir en tillbakablick imorgon kanske.

Älskar dej Sara!

Lugn,ro och sjukdomstider.

Jaja, så var det söndag igen. Efter ännu en lugn helg väntar nu en eftermiddag av städning,städning och åter städning. Ingen av mina favoritsysslor men det är väl ändå något som måste göras.

Här följer en liten review på helgen som varit...

I fredags så hade vi en liten bjudning för att fira Roberts 25-årsdag i efterskott. Dom närvarande var jag,Sara,Robert,Johan och Jocke. Sara lagade lasagne och gjorde en mycket fin A.I.K tårta. Helt sjukt, en stor form med lasagne och hela tårtan gick åt. Jocke det är en hungrig jävel... Så vi satt här och spelade tv-spel och snackade skit mest hela kvällen. Sara som har vart sjuk hela veckan vart inte direkt piggare av det här, hon var riktigt risig när vi gick och la oss på kvällen.

Lördagen spenderades här hemma hela dagen. Jag roade mej mestadels med att spela Canis Canem Edit som jag lånat av Robert, och Sara hon låg mest däckad pga sjukdomen hela dagen. Jag fick dagen till ära laga middagen och det vart nån fläskfilégryta med ris, gott men lite torrt kanske.. Äh, finns nog inget att säga mer egentligen än att det var en oerhört lugn dag.

Idag så låg vi i sängen väldigt länge innan vi klev upp och käkade frukost. Tillbaka till sängen igen innan jag klev upp och kikade på herrarnas slalom från Adelboden. Markus Larsson ledde efter första men tappade till femte i andra, synd å skam..
Har väl inte gjort mera än men ska strax ta en dusch och sen sätta igång och städa. Måste även springa över till Robert med tv-spel innan han kommer hem.

So long...

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!