Längesedan sist nu.

Jag har totalt tappat allt vad datanärvaro heter. Sitter aldrig vid burken nästan. Men nu ligger frun här bredvid och snusar så sött i soffan så då får jag väl passa på.
Har hänt mycket på senaste. Jag och Sara hade vår gemensamma födelsedagsfest, det vart en stor succé tycker jag. Väldigt mycket folk, gissar på mellan 25 och 30,och väldigt trångt och trevligt. Finns många vackra bilder i min kära flickväns blogg. Sen så har det vart träningsvila en vecka pga lite trötthet efter festen. Var och körde första passet idag för veckan, vart några 6or på 125 i bänk och sen en par tre andra bröstövningar innan jag for hem för att laga föda.
Var upp till bollnäs onsdag-torsdag för att gå på Tomas begravning. Usch, var verkligen jobbigt.. Var hemskt att se hans mamma och närmaste, hur dom mådde. Det var väldigt fint iaf, både på St Lars och på församlingshemmet efteråt. Du finns alltid hos oss Tomas!

Nu ska jag försöka att väcka min kära flickvän och släpa henne till sängen. Kanske ta mej en dusch med för den delen...
Skall upp vid halv sex och dra till kottla och se om det går att få några gäddor där innan leken börjar, om den inte redan börjat vill säga.

Och nej Kalle, några hyffsade men inga större än en par hg men däremot tappades ett RIKTIGT AS efter en lång kamp så det finns grov potential i den där sjön :)

Godnatt godnatt!

Vårvindar friska.

Sitter på jobbet och kikar ut genom fönstret. Det yr damm och solen värmer. Det vart en ytterst snabb vår som kom hit :) Väldigt skönt. Nu ska jag ta och boka bord inför morgondan då jag och min älskling(saknar dej!) ska ut och äta. Fyller ju år och då ska det firas, haha :P 

Sing a long långkalsong!

En bloggares minne.

Som vanligt, inte mycket blogg. Helgen har varit väldigt lugn och skön. I lördags var jag ut med Robert och anglade, tyvärr var det inte lika bra med gädda som abborre i sjön. Vi fick en endaste liten gädda, mycket dåligt...
Igår var jag och min älskling in till stan och spatserade runt :) Hon är en mycket underbar person min lilla gosis!
Vi gick mest runt och tittade i affärer, sen så åt vi lunch inne i stan innan vi åkte på willys och handlade för att sen fortsätta hem.

Nu är klockan iaf mycket och jag och min älskling ska ta och  kravla oss mot vår varma sköna säng.

Älskar dej Sara, du är mitt ljus i tillvaron :)

Snart mat!

Ja det blir då inte mycket till bloggande för min del. Jag har alldeles för dålig ork om kvällarna tyvärr, måste bättra mej där lite! Nu är det iaf torsdag kväll, har vart ut efter jobbet och borrat upp hål till anglingen på lördag. Ska ut med Robert på kottlasjön och ta nån gädda tänkte jag. Han har nog aldrig anglat tror jag så det kan bli intressant :) Haha

Ska precis ta tag i maten så att det är klart när min älskade kommer hem. Hon har tydligen haft en dålig dag på jobbet så då får vi försöka att vara snäll och mysig ikväll så det blir bättre.
Längtar tills lördag iaf, har förresten också ett kilo nyinköpt strömming i kylen =)

Nu mat!


Mysig helg.

Ja det tycker jag nog :) Var ut i lördags och fiskade när älsklingen jobbade, har väl aldrig vart med om maken... Helt sjukt vad det nappade! Hade nog en dryga 10 kg när jag spatserade av isen. Sen vart det hem till min kära och en mysig hemmakväll med alldeles för mycket skit att äta :)
Sen igår så skulle vi minsann ut på isen och fiska lite och åka skrillor. Efter många om och men så kom vi iväg men då var klockan närmare två, haha. Inga morgoneskapader här minsann. Vart lite fiske och (för min del) väldigt lite skridskor. Sara åkte iaf lite mera, jag vart alldeles matt i fötterna efter en par minuter så jag återgick till fisket, haha.

Tillbaka till jobbet nu... 

Se fram mot P.B ikväll!

Ensam dag på jobbet..

Ja idag har det vart öde här. Ingen mer än jag på jobbet och strul med arbetet, usch en sån misär.
Nu sitter jag iaf och tar mej en kopp kaffe så jag orkar med eftermiddagen och träningen efteråt.

Imorgon blire pimpling, intressant ska det bli att se om de är nå fisk i den där pölen :)
Men först och främst blir det myskväll med älsklingen!