Två år igår :)

Älskar dej Sara, tack för två underbara år med dej! ;)

Trött och träningsvärk. Urk...

Vinter igen.

Så vaknar man och det är fan tre fyra centimeter snö ute. Visst, det smälter väl bort på nån timma nu men fy satan så värdelöst!! Skrapa rutorna på bilen bara för att parkera om den lite, kylslaget åt mina misärfingrar.
Har sålt iväg alla Springsteenbiljetter utom tre nu. Skönt och bra med lite extraslantar nu när vi flyttar iaf. Väldigt välbehövligt!

Gnagets inledning av allsvenskan har väl vart relativt sådär. . . Inte så orolig att laget bara tagit en poäng på två omgångar, har ju haft tufft motstånd. Men spelet mot Elfsborg var väl under all kritik. 0-3 och inte många farligheter.
Uppryckning nu.

Törnblom tror på bajenguld efter sex poäng på två omgångar.. HAHA! Ljungskile och giffarna Sundsvall. Tar man inte sex poäng där får man skämmas!

Derby till veckan på söderstadion. Blir tufft om vi inte får tillbaka några av dom skadade grabbarna. Men med Rami i målet så har vi nog inte några problem att ta ner Brajen på jorden igen... Eller hur Casca? 

Ofrekvent bloggande..

Väldigt lat har jag varit med mitt bloggande på senaste. Ska försöka mej på en förbättring inom den snaraste framtiden men först har vi flyttpackning och en flytt hängande över oss så än lär det inte bli:)

Igår var jag iaf utomhus och slog några bollar för första gången i år. Skönt nu med lite vårvärme igen. Det gick väl rätt skapligt tycker jag, har ju hållt igång hyffsat inomhus i vinter så helt lost var rman ju inte.

På jobbet är de massor att göra, lite väl mycket faktiskt. Har 20 000 tändare som ska tryckas med två färger på vardera sidan och sen en massa annat... urk.

Nu mat!