Hemma igen

Ja nu har man vart hemma och hunnit med att jobba en dag också.
Gårdagen bestod väldigt mycket av vind. Blåste som satan på morgonen så anglingen ställde vi in, var skönt att sova fyra timmar längre men synd att det inte vart av.
Sen eftermiddagen och vår hemresa var då inte direkt nån höjdare.
Gick bra första biten, åkte utan problem till Tönnebro och där stannade vi och käkade.
Var väl inga problem att ta sig ner till Gävle heller, inte heller ner till Tierp... Men sen. Vilken misär!
Det blåste som satan. Vi såg väl ungefär två meter framför bilen på vissa ställen, det var inte särskilt trevligt. Tyckte hemskt synd om Sara som körde men hon gjorde det så bra så :)
Innan det var färdigt så hade vi trots allt passerat Uppsala och ju närmre Sthlm vi kom desto bättre vart vädret. Vi slamrade väl in vid en kvart över tio eller nåt sånt. Usch, man var helt stel i kroppen efter att ha suttit på helspänn i x antal mil, haha.

Bedrövelsen fortsatte då verkligen imorse. Glad i hågen vandrade jag ner till tåget, där nere möts man av synen av 50 pers som står på andra sidan vägen... Fanååålå, inställda tåg = ersättningsbuss = kommer aldrig! Väntade en timme där nere, till slut kom min kära Sara ner också då hon skulle på arbetet. Äääh, vi tog bilen istället. Sara skjutsade mej till jobbet och sen tog hon bussen in till Ropsten. Allt löste sig till slut där också. Att det även var katastrof på jobbet var väl nåt man bara kunde räkna med sen.

Efter jobbet åkte jag och tränade iaf, bänkade fyra 6or på 122,5 och sen vart det lite mer bröst och triceps, mage. Skönt med ett pass idag kände jag.

Nu på kvällen har Sara lagat pannkakor som åts väldigt glupskt, iaf av mej :)

Nu blire dusch och sen sängen.

Älskar dej Sara.

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback