Världsartisten Tito.

Ja han sitter ju i förvar i väntan på rättegång vår käre "Världstenor" Tito Beltran. Visst, dom allra flesta har nog hört namnet men världsartist? Hur många vet egentligen vad för sorts sång vi snackar och var han nu förtjänat epitetet världsartist? Världsartister för mej är Madonna, Michael Jackson, Robbie Williams med flera... Men nåväl. 
Själv är jag bara så trött på hela den där historien så jag skulle kunna spy!
Han står åtalad för att ha våldtagit en barnflicka på "Rhapsody in rock" turnén -99. Något som säkert blir svårt att bevisa med tanke på hur länge sedan detta var trots att dom har vittnen som kan styrka flickans tillstånd efter händelsen och andra vittnen som säger sig ha blivit utsatta för övergrepp av honom. Han har dessutom relativt nyligen friats i en rättegång gällande sexuellt utnyttjande av underårig. Då gällde det en flicka som vid tillfällena för detta (00-02) var sex till åtta år. . . . Det fallet ska tydligen upp i hovrätt för ytterligare prövning.

Trött på allt skit som skrivs om honom, kör igenom rättegångarna och lås in!!

Väldigt segt väder ute. Ingen vinter i sthlm i år. Idag har vi väl ungefär fem grader ute och det är som brukligt grått och disigt.

Makaroner och korv till lunch, gott :)

Hejja hejja!

Kommentarer
Postat av: Frida

Tack käre bror! En tyst förlossning, kan det verkligen existera!? Känns jävligt galet. Får kanske låna in Tom Cruise då, han tillhör väl den där kyrkan...?

Postat av: sorken

Haha ja tydligen. Hans fru hade tydligen haft en sån och läste nånstans att Maria Carey var på g... Har på känn att nåt sånt säkert kan vara påfrestande. Inte heller barnmorskor och sköterskor får uppmuntra ljud på något sätt. WEEEIRD! :)

2008-01-09 @ 14:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback